QUÈ ÉS?

Desactivant Explosius

En aquest joc, barreja d'escapament room i de tàctiques d'espionatge, haureu de demostrar les vostres habilitats per infiltraros a la base enemiga sense que els guàrdies us detectin i realitzar diverses missions per recuperar documents secrets, col·locar micròfons per espiar l'enemic o desactivar codis per poder obrir un maletí o una porta, tot això en el més absolut sigil per evitar ser capturats.

Tots els jugadors comencen a la vegada en una zona de sortida. Se'ls assigna una missió, que pot ser individual o col·laborativa i tenen un temps màxim per realitzar-la. Si un guàrdia els atrapa, tornen al punt d'inici, es reviuen i continuen la missió des del punt en què estaven. Un cop aconseguit l'objectiu de la missió dels jugadors hauran d'anar al punt d'extracció assignat, sense que els descobreixin. El paper de guàrdia el realitzaran sempre els organitzadors.

Les regles del joc són molt senzilles:

1. Treball en solitari i en equip.
1. Treball en solitari i en equip. En algunes missions l'objectiu serà individual i en una altra haureu de col·laborar per aconseguir la missió. Els nostres enigmes i proves es poden resoldre amb una bona dosi de lògica i un bon treball en equip. Tot el que ha de obrir-se, s'obrirà sense l'aplicació de la força física. Si us plau, ser respectuosos amb els objectes i amb les escenografies, no trenqueu i no us porteu res de les instal·lacions i no mogueu els objectes que no se us indiqui.

2. Les Instal·lacions de l'Organització.
Us moureu per una zona de bosc, així que cal ser respectuosos amb l'entorn i tenir cura de no ensopegar amb les branques o arrels. Penseu que el sigil és la vostra millor arma. També és recomanable portar un calçat adequat que subjecti el peu i el turmell, com botes de muntanya o bambes.

3. Durada del joc.
La durada d'una partida és de 2 hores. La puntualitat és essencial. Haureu arribar 10 minuts abans de l'hora concretada per a la sessió.

En Resolvent Enigmes
4. Respecteu el joc.
Podeu utilitzar el mòbil per fer càlculs, orientar o resoldre pistes, us demanem que no expliqueu i no feu fotos de la proves perquè altres puguin tenir una experiència òptima.

5. ¿A partir de quina edat es pot jugar?
L'edat mínima és de 6 anys. Els menors de 14 anys hauran d'anar sempre acompanyats per un adult durant tot el joc que els ajudi i guiï.

6. Responsabilitats.
Els participants seran responsables del bon ús de les instal·lacions i els jocs. L'empresa pot reclamar als mateixos, en cas de desperfectes ocasionats pel mal ús d'objectes o eines utilitzats durant el joc. Els organitzadors es reserven el dret d'admissió a la participació de l'activitat, tant a clients individuals com a la totalitat del grup, en el cas que es detecti consum de drogues, alcohol o alguna conducta fora de lloc.


Segueix-nos!!!     Nostres
Fotos i Vídeos

Tactical Ops© - Política de Privacitat - Normes de seguretat