FAQ

Fa por? És perillós?
No hi ha elements perillosos ni res que et pugui fer por, tot i que la trama en si, et pot donar calfreds en certs moments, no pretenem fer por a ningú. Estareu moviendos per un bosc així que haureu de anar amb compte amb branques, arrels, pinyes, forats i altres elements del bosc.

Calen coneixements específics per resoldre els enigmes? Cal utilitzar la força en algun moment?
Tots els nostres enigmes i proves es poden resoldre amb una bona dosi de lògica i un bon treball en equip. Tot el que s'ha d'obrir, s'obrirà sense l'aplicació de la força física. Si us plau, sigueu respectuosos amb els objectes i amb les escenografies, no trenqueu i no us porteu res de les instal·lacions i no mogueu els objectes que no se us indiqui.

Quants jugadors necessitem ser per poder jugar una partida?
El mínim per a una sessió és de 6 jugadors i el nombre màxim és de 20.

A partir de quina edat es pot jugar?
L'edat mínima és de 14 anys. Es requereix sempre el permís dels pare o tutors.

Què passa si arribem tard?
La puntualitat és essencial. Haureu arribar 10 minuts abans de l'hora concretada per a la sessió.

Que passa si plou? ¿Es pot jugar?
El mal temps no afecta el desenvolupament del joc. Si hagués pluja forta o molt vent s'aturaria el joc fins que passi o vam acabar la partida realitzant una compensació segons el temps jugat.

Cal reservar la meva partida?
Sí. Per fer-ho heu de fer la reserva per la web o enviant un correu electrònic. Es pot cancel·lar la partida fins a 48 hores abans del dia reservat i se us retornarà el dipòsit complet. També podeu modificar la reserva i canviar el dia i l'hora segons disponibilitat en aquest termini. Si no contacteu amb nosaltres abans de 48 hores no podrem realitzar cancel·lació ni modificació i l'import no podrà ser reemborsat.

Hi ha algun lloc proper on comprar begudes i per menjar alguna cosa?
Sí, nosaltres mateixos venem cafès, refrescs, snacks i xocolatines. Molt a prop hi ha diversos restaurants i tenim una zona de pícnic. També tenim Pack d'Activitat + Menú, pots consultar els preus. Aqui

Si tens més preguntes o dubtes, escriu-nos a infospyops@gmail.com

Segueix-nos!!!     Nostres
Fotos i Vídeos

Tactical Ops© - Política de Privacitat - Normes de seguretat