JOC DE INFILTRACIÓ
ENTRE BARCELONA I GIRONAUs presentem un nou tipus de joc que barreja els enigmes d'una fuita room i les tècniques d'infiltració de jocs de guerra i d'espies (com els videojocs de Metall Gear). En aquest joc, tipus escapament room, en comptes d'una sala estareu jugant a l'aire lliure, en una zona de bosc, on es troba la base de l'enemic.

En el joc haureu de realitzar diverses missions per recuperar documents secrets, col·locar micròfons per espiar l'enemic o desactivar codis per poder obrir un maletí o una porta, mentre us infiltráis a la base enemiga sense que els guàrdies us detectin.

Haureu utilitzar l'enginy de tots els participants per trobar la solució als enigmes (estil escapament room) i a més utilitzar tàctiques d'infiltració (com en els jocs de guerra tipus làser tag) per colar-te a la base enemiga i derrotar els plans d'una malvada organització terrorista.

En aquest tipus d'escapament room haureu de posar a prova les vostres dots d'observació i lògica així com certa activitat física, ja que haureu de desplaçar-vos, agacharos, i ser molt silenciosos. En el nostre joc el sigil, l'espionatge, les tàctiques de rastreig i infiltració i el treball en equip són fonamentals per poder dur a terme amb èxit la missió i derrotar l'organització terrorista.

Una manera nova i divertida de passar temps a l'aire lliure, enmig d'un entorn natural i gaudir amb la família, els amics o els teus companys de feina. Vine i emporta't un bon record de les teves aventures sentint-te com un espia al 007.

La durada d'una sessió serà de 2 hores. Els nens menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult que participi durant tota la sessió. L'edat mínima per jugar serà de 6 anys.


Segueix-nos!!!     Nostres
Fotos i Vídeos

Tactical Ops© - Política de Privacitat - Normes de seguretat